Forrige recordNæste record   Friske kræfter søges til udbedring af skade

8. juli 2024

Det er ikke altid at det er smart at være smart. Efter sidste uges fugleskydning blev det besluttet, at lade pavillonen stå til Roskilde Borger-, Håndværker- og Industriforenings fugleskydning senere på måneden. Således sparede de to foreninger henholdsvis en nedtagning og en opsætning. Beslutningen skulle vise ikke at være klog.
Den efterfølgende fredag tog en storm sit tag i pavillonen. Denne faldt sammen og forårsagede skade på huset bagved, hvor to tagsten blev beskadiget. Desuden blev nogle stænger til pavillonen ødelagt.

Kurt Eg er ved at skaffe de nødvendige reservedele i form at nye stænger m.v., så vi kan råde bod på det skete. I den anledning mangler vi et par håndfulde mænd til manuelt arbejde.

Vi håber at nogle skydebrødre vil møde op og give en hånd med på torsdag den 11. juli klokken 17:00. Der vil stå en kasse med øl og vand til at dæmpe tørsten for de fremmødte.

Bestyrelsen ønsker et overblik over om vi kan blive nok til opgaven. Ring derfor venligst til mig med tilkendegivelse på 40757271.

   

Tilbage til listen