Forrige recordNæste record   Kim Juel Gregersen

KJG_kunstner

Levnedsbeskrivelse:
 

Som kunstner har tømrermester Kim Juel Gregersen på fuglekongeskiven for 2023 skåret den inderste ring på skivens ramme, så den symboliserer forsvarshullerne i Den Kinesiske Mur.

 

I 2024 gav kunstneren Kim Juel Gregersen sin levnedsbeskrivelse til selskabet. Den lyder således:
 

Jeg er født og opvokset i Himmelev/Roskilde. Jeg er født d. 8. januar 1974 i Roskilde, døbt og konfirmeret i Himmelev Kirke.

Barndomshjemmet var for enden af Klosterengen, kort før overgangen til Langagervej. Mine forældre direktør Birgit og tømrermester Leif Nielsen bor der stadig. Familien bestod tillige af min storebror Brian og min lillesøster Pia.

Jeg har gået i skole på Himmelev skole, hvor jeg afsluttede 9. klasse i 1989.

I barndommen var jeg aktiv i HVI - Himmelev-Veddelev Håndklub. Lommepengene blev tjent ved uddeling af Roskilde Dagblad, og som bydreng for tøjbutikken TTU.

Efter 9. klasse startede jeg i tømrerlære hos tømrermester Erling Nielsen, Himmelev Bygade.

I 1993 afsluttede jeg min læretid med svendeprøven, hvor jeg fik "Antaget med ros".

Herefter har jeg arbejdet hos både store og små tømrervirksomheder, indtil jeg i 2015 grundlagde min egen tømrervirksomhed "Kim Juel Gregersen ApS". Min store interesse for faget har jeg med fra barnsben, da jeg altid har gået på min fars værksted, Klosterengen 144, hvor han fra 1968 har drevet tømrervirksomhed.

Fra 1993 til 1994 aftjente jeg 9 mdr. værnepligt i Farum ved sanitetskompagniet, hvor jeg blev uddannet sygepasser på Jægersborg Kaserne.

I 1992 mødte jeg mit livs kærlighed Hanne Bindslev Andersen. I 1996 blev vi gift i Roskilde Domkirke. I 2000 fik vi vores søn Niels Juel Gregersen, der er laborant på Novo Nordisk, og som også er medlem af Fugleskydningsselskabet. Det samme er min far, så vi er tre generationer i det ærværdige stolte selskab.

I 1998 købte vi et parcelhus i Viby.

I 2005 købte vi hus på landet, med 2½ tønder land til, stadigvæk i Viby. Et ældre hus som trængte til en kærlig hånd. Huset blev totalrenoveret, vi lod dog ydermurene blive stående, men alt andet har jeg selv bygget op i min fritid. Huset fremstår i dag som vores drømmehus.

I min fritid er jeg aktiv på Roskilde Festival og har været det siden 1985. Hvert år yder jeg over 100 timers frivilligt arbejde, som helårsfrivillig. Jeg står for pladshegnet, som er ca. 30 km langt.

Ud over det er jeg aktiv i gravhundeklubben, hvor jeg bl.a. lægger vildtspor til undervisning og sporprøver. Jeg har også en gammel veteran Landrover 88, som jeg skruer lidt på.

tn_IMG_1841 tn_IMG_1842 tn_IMG_1844
tn_IMG_1845 tn_IMG_1846 tn_Kim i arbejde

   

Tilbage til listen