Forrige recordNæste record   Selskabets 225 års jubilæum den 28. august 2012

7. maj 2010 

På foranledning af jubilæumsudvalget udgives dette nyhedsbrev:

På Selskabets generalforsamling den 15. marts 2010 oplyste formanden, at der måtte påregnes en udgift til festmiddagen på mellem kr. 800 og kr. 850 pr. person efter tilskud fra Selskabet på kr.150 til kr. 200 pr. person. Vores kasserer, Jørgen Herholdt, har efterfølgende regnet lidt på tallene, og det ser ud til, at vi kan reducere deltagerprisen til ca. kr. 750 pr. deltager. Festmiddagen bliver med vore damer.

Det blev samtidig tilkendegivet, at Selskabet ville oprette en særlig konto til forudbetalinger for de, der gerne vil spare op til jubilæet, således at udgiften kan fordeles over et par år.

Denne konto er nu oprettet i Nordea med kontonummer 2280 0712768665. Husk ved indbetaling i banken eller overførsel via netbank at anføre jeres navn i rubrikken ”besked til modtager” samt jubilæum.

Såfremt I skulle blive forhindret i at komme, får I til sin tid det indbetalte beløb refunderet, hvis blot afbud er modtaget så tidligt, at Selskabet kan melde fra over for restauratøren uden omkostninger.

Med venlig hilsen

Roskilde og Omegns Fugleskydningsselskab

Jørgen Ypkendanz

formand

   

Tilbage til listen