Forrige recordNæste record   Det må ligge i generne – pokalvinder i debutsæson

5. november 2015

Som sidste år mødte 36 skydebrødre op til årets torskegilde onsdag aften på Håndværkeren. Således var der flere end 200 medlemmer, der gik glip af den gode mad og det hyggelige selskab.
Menuen var helt, som den plejer, men restauratør Hannibal havde i år glemt traditionen for de våde varer. Personalet så forbløffet ud, da vi bad om snaps. Det lykkedes dem dog at finde noget i fryserne, men intet af det tempererede. Solbærrommen måtte vi i år tænke os til, men portvinen røg da ned til pandekagerne.

Blandt aftens deltagere var vores fuglekonge Pauli Hansen og æresmedlem Poul Bunk-Jensen. Vores andet æresmedlem Holger Olsen deltog ikke, men familien var repræsenteret. Sønnen Flemming, der er blevet indballoteret i år, deltog for første gang i et af selskabets arrangementer.

Indledningsvis gav skydeudvalgsformand Bennie Hansen en opsang til skydebrødre. Vi skal have flere med til skiveskydningerne og torskegilde fremover. Alle opfordres derfor til at tage en "admitterede" skytte (red. jer, der plejer at blive hjemme i sofaen), under armen ved selskabets kommende arrangementer.
Samtidig kundgjorde Bennie en ny regel for modtagelse af ordensbånd og øvrige præmier, herunder vandrepokalen. Der er kun præmier til dem, der møder op til torskegildet og modtager hæderen. Det er således slut med, at Bennie går rundt med tungen lige i munden for at hitte rede i hvem der skal have hvad og returnere gamle ordensbånd.

29 skydebrødre har i 2015 deltaget i mindst tre skiveskydninger og modtog derfor præmier. Skydebrødre med fuldt ordensbånd modtog i år en flaske italiensk rødvin. Det er nok ikke tilfældigt, at det er en fugl, der pryder flaskens etiket.

Man siger jo, at æblet ikke falder langt fra stammen. Dette måtte vi erkende i aftes. Årets pokalvinder blev Kim Juel Gregersen, der er søn af Leif Nielsen, vores pokalvinder i 1989, 1999, 2001, 2003, 2005 og 2007. For Kim var det i øvrigt første år med deltagelse i tre skiveskydninger.

Se det samlede resultat af året skiveskydninger her.

Se billeder fra aftenen her.

   

Tilbage til listen