Forrige recordNæste record   En historisk skytte på rekordtid

15. oktober 2015

En skydebror der blot har tre arrangementer i selskabet på sit CV, og allerede kan kalde sig historisk, må vist siges at være mærkværdigt. Det var, hvad vi her til aften oplevede ved årets sidste skiveskydning.

Erik Sandbjerg Knudsen blev optaget i selskabet ved generalforsamlingen i 2013. Ferier, arbejde og ikke mindre end ni motorcykler har hindret Erik i at deltage ved de fleste af selskabet arrangementer i de to år, der er gået. Tre skiveskydninger er det dog blevet til, og dette som vinder af vinpræmier HVER gang. Som vinder af vinpræmier slæber man tre minus point med sig ved efterfølgende skydninger. Med denne regel stillede Erik her til aften op med minus seks point, hvilket dog ikke forhindrede ”pralhalsen” i at føre sig frem. For så vidt vides, første gang, sikrede en skytte sig fuldt hus under denne skydning. Eriks 40 point med fradrag af 6 point var tilstrækkeligt til at gå hjem med præmier for tredje gang i træk.

34 skytter deltog til aftenens gratis omgang, og vinderene af vinpræmier blev:

  • Ebbe Overgaard med 35 point
  • Erik Knudsen med 34 point efter fradag af seks handicappoint
  • Leif Nielsen med 34 point efter fradag af tre handicappoint

Leif Nielsens tredjeplads var efter lodtrækning, da Alex Ellevang ligeledes fik 34 point efter fradag af tre handicappoint.

Såfremt den nuværende handicappulje stadig er gældende i det nye år, tager hjemmesidens redaktør gerne et væddemål på ti stegte rødspætter med smør på halen på, at Erik Knudsen ikke vinder vinpræmie til januar. Ni handicappoint, så er grænsen vist nået.

Næste arrangement i selskabet er torskegildet den 4. november. Da Erik Knudsen kun har deltaget ved to af årets fire skiveskydninger, er konkurrencen om årets vandrepokal åben for andre.

PS! Kan man ikke selv ramme, må man sole sig i lånte fjer. Det var undertegnede, der i sin tid stod som proponent for Erik Sandbjerg Knudsen. Så er vi to pralhalse. :-)

   

Tilbage til listen