Forrige recordNæste record   Roskildes udvikling

10. februar 2015

Interessen for Roskilde, Roskildes lokalhistorie m.v. er meget stor, og der arbejdes på mange fronter med hjemmesider om lokale foreninger, lokale institutioner, lokale arkiver o.s.v. I sidste uge fortalte jeg i et nyhedsbrev om mit eget initiativ til en Facebook-side med navnet ”Roskilde før og nu”, som måske ville interessere d’herrer skydebrødre.

Tilfældet vil, at vores fuglekonge fra 1995, Kurt Buchtrup nærmest samtidig introducerer en hjemmeside med navnet www.roskildesudvikling.dk, som med en ny vinkel tager fat på det lokalhistoriske.

Kurt har allieret sig med Lotte Fang i redaktionen, og det skal blive spændende at følge udviklingen. Som det vil være de fleste bekendt, er Lotte en meget nær ven af fugleskydningsselskabet. Det var ikke et tilfælde, at Lotte sidste år blev den første profil i vores VIP arkiv.

Der er ingen tvivl om, at målgruppen for en sådan side i den grad omfatter skydebrødrene, som i de fleste tilfælde både har viden og interesse for emnet, og der er rig mulighed for at man kan deltage i arbejdet (helt uforpligtende), således som det bliver beskrevet på hjemmesiden.

 

   

Tilbage til listen