Forrige recordNæste record   Medlemsdatabasen på hjemmesiden

19. januar 2009

Til stadighed er hjemmesiden under udvikling. Vi arbejder stadig med den foreløbige version, men arbejder frem mod den egentlige første udgave.
Som det nye i år har Martin Wegeberg oprettet "Login for medlemmer", hvor alle skydebrødre kan få adgang til medlemsdatabasen.
For at leve op til datalovgivningen er denne del af hjemmesiden ikke åben for offentligheden, men er passwordbeskyttet, så det kun er selskabets medlemmer, der har adgang til dette område.

Alle skydebrødre opfordres til at bestille brugernavn og adgangskode til medlemsdelen. Dette gøres ved at sende en mail til Martin Wegeberg på martin@wegeberg.dk. Det indskærpes, at login oplysninger er helt personlige og ikke må oplyses til andre.

I medlemsdatabasen står alle medlemmer i alfabetisk orden, med fornavn som udgangspunkt. Dog vil brugerens egen profil stå øverst i billedet.
På siden vil der være mulighed for at læse oplyste data om alle skydebrødrene. Det er ligeledes muligt at opdatere egne data. Dette kan gøres ved at klikke på blyanten til højre på linjen for egne data.
Vi håber, at rigtig mange vil gå ind og opdatere adresser, telefonnumre og mailadresser m.m. Under noter kan man komme med relevante oplysninger. Det er også muligt at ændre adgangskoden til en, der er lettere at huske for en selv.
Alle opfordres ligeledes til at indlægge et billede af sig selv.

Jeg stiller mig meget gerne til rådighed med assistance, såvel med indskrivning af data som indlægning af billede. Ligeledes påtager jeg mig gerne rollen som fotograf. Jeg kan kontaktes på telefon 46757271 og 40757271, samt på mail henrik@brandt-dk.com.

Jeg skal samtidig gøre opmærksom på, at medlemmerne kan tilmelde sig til at modtage en email, når der kommer nyheder på nyhedssiden. Man skal blot rette henvendelse til mig.

Slutteligt skal jeg minde om, at der igen er en festlig skiveskydningsaften den 19. februar fra klokken 18.30 på Østervangsskolen. Vi håber på et stort fremmøde.

   

Tilbage til listen