Forrige recordNæste record   Jul i Roskilde og en ny sponsor

24. november 2011

Jul i Roskilde

Årets udgave af Jul i Roskilde blev i dag præsenteret ved en festlig reception i Roskilde Roklubs lokaler på havnen.

Også i år har hjemmesidens redaktion den glæde at have fået optaget en artikel i det historiske hæfte. For tredje år i træk tager artiklen udgangspunkt i den første fuglekonge, Peder Brønich. Jeg har skrevet årets artikel, der hedder "Hotel Prindsen - Fuglekongernes slot".
Artiklen handler dels om de tre gæstgivere på Prindsen, der har været fuglekonger, og dels om de festligheder, fugleskydningsselskabet har holdt på Prindsen samt om tiden, hvor selskabets skiver hang på hotellet.

Naturligvis kan artiklen læses under artikler. Samtidig anbefales det alle at købe hæftet hos boghandleren. Foruden vores artikel er der rigtig mange andre gode historier at læse. Som altid er "Jul i Roskilde" den perfekte mandelgave og værtindegave ved julens mange sammenkomster.


Lejre Bageri sponsor for fuglekongeskiven fra 1974

I 1974 blev bagermester Knud Larsen fra Lejre Bageri selskabets fuglekonge. I mange år har sønnen, Jens Larsen, nu drevet bageriet. Lejre Bageri har nu tegnet sponsorat for den tidligere bagermesters skive. Den nye sponsorside kan, tillige med øvrige, ses under sponsorgalleriet.

Jeg kan kun gentage opfordingen til at tegne sponsorater og yde lobbyarbejde med at finde nye sponsorer. Vi nærmer os et femcifrede beløb i årlig sponsorindtægt. Der er virkelig brug for hver en krone.

   

Tilbage til listen