Forrige recordNæste record   Sæsonen 2009 er skudt igang

15. januar 2009

I aften blev det nye år skudt i gang i fugleskydningsselskabet, med årets første skiveskydninger på Østervangsskolen.
I den periode hjemmesidens redaktion har deltaget i skiveskydninger, var det et rekord stort deltagerantal der mødte op til endnu en hyggelig aften blandt skydebrødre. 36 skytter mødte op, hvoraf de 35 deltog i skydningen. Ikke færre end syv fuglekonger var fremmødt, heraf de tre seneste års majestæter.
Det store fremmøde betød en rationering af smørrebrødet. Heldigvis var alle velnærede skydebrødre, der havde depoter at tære på efter de nyligt overstået juledage.

Under spisningen uddelte skydeudvalgsformand, Bennie Hansen skydepræmier, til skytter der havde været forhindret i at deltage ved torskegildet og dermed præmieuddelingen for 2008. Bagefter var det tid til uddeling af vinpræmier for aftenens skydning. 

Forrige års fuglekonge, farvehandler Preben Rasmussen må forventes at være usædvanlig bovlam i den nærmeste tid. Han har mistet håneretten på hjemmefronten. Han havde været så letsindig at tage sine to ældste sønner med til skiveskydningen, hvilket skulle vise sig, at være skæbnesvangert for Preben. Vel var der andre dygtige skytter, der var belastet af handicappoint, men det var brødrene Rasmussen der løb med "laurbærrene". Dette på trods af, at de begge var debutanter ved skiveskydningen.

Aftenens vindere af vinpræmier blev:

  • Thomas Rasmussen med 37 point
  • Morten Bo Almstrup med 36 point
  • Jørgen Kilden-Pedersen med 34

Vi vil opfordre til lige så velbesøgt fremmøde ved fremtidige skiveskydninger. Det er et par hyggelige timer i godt selskab, hvor snakken går og kortspil bliver dyrket. At pladsen i aften var trang og enkelte måtte sidde på ølkasser, var blot en del af charmen.

   

Tilbage til listen