Forrige recordNæste record   Vores kunst

28. marts 2011

Hos DR kører i øjeblikket en udlodning om tre nye kunstværker i Danmark, hver til en værdi af halvanden million kroner. Der kan læses om tiltaget på http://www.dr.dk/Voreskunst/forside.htm.

Da jeg hørte om dette, tænkte jeg, at vores ædle kulturhistoriske tradition må kunne komme i betragtning. Jeg finder det oplagt, at der op til selskabets 225 års jubilæum rejses et kunstværk på havnen, hvor det hele startede i slutningen af 1780´erne. Jeg har derfor indsendt et forslag. Der er rigtig mange gode bud på de tre kunstværker. Men nogen skal jo vinde, og jeg finder, at mit bud absolut kan være et oplagt emne.

Mit forslag kan ses på http://www.dr.dk/Voreskunst/vis.htm#1730. Jeg opfordrer skydebrødre og andre læsere af dette nyhedsbrev til at stemme på forslaget ved at klikke på den grønne hånd med tommelfingeren opad.
Vinderne er ikke nødvendigvis de kandidater, der for flest stemmer. Det er et panel på tre eksperter, der i sidste ende skal træffe valget. Men det spiller en stor rolle, at mange engagerer sig både ved at 'like' stedet, kommentere eller på anden måde viser deres interesse.
Jeg vil derfor opfordre alle til at skrive kommentarer til forslaget. Dette gøres på forslagssiden, lidt længere nede end de viste billeder. Der må være nogle med gode tale/skrivegaver, der kan komme med gode argumenter for, hvorfor lige netop dette forslag skal vinde et af de tre udloddede kunstværker.

   

Tilbage til listen